Hoppa till innehåll
Search
Close this search box.
Blekinge skorpan logo

Smakrik tradition från hjärtat av blekinge

SMAKRIK TRADITION FRÅN HJÄRTAT AV BLEKINGE

Välkommen till Blekinge Skorpan AB, där vi från vår fabrik i Sölvesborg bakar krispiga skorpor av högsta kvalitet. vårt sortiment finner du ett brett utbud av läckra skorpor, vars varje tugga bär med sig smaken av äkta kärlek och noggrant utvalda ingredienser. Oavsett om du väljer våra egna varumärken Svängsta Skorpan eller Blekinge Skorpan, eller njuter av våra produkter under andra etiketter, kan du vara säker på att varje bit kommer att fylla din dag med en smakupplevelse utöver det vanliga.

Ett brett utbud av kvalitetsskorpor

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av läckra skorpor, inklusive veteskorpor, ekologiska veteskorpor, fullkornsskorpor, ekologiska fullkornsskorpor och kardemummaskorpor. Var och en av dem är tillverkad med kärlek och omsorg enligt svensk hantverkstradition, där kvalitet och smak är vår högsta prioritet.

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt sortiment? Klicka här!

En hållbar smakupplevelse

För oss är hållbarhet av yttersta vikt. Vi strävar efter att använda lokala och hållbara ingredienser i våra produkter för att främja både miljön och det svenska jordbruket. Genom att vara ”Från Sverige”-märkta kan vi garantera inte bara fantastisk smak, utan också en medveten och ansvarsfull matupplevelse. När du väljer Blekinge Skorpan, väljer du att stödja hållbarhet och kvalitet, samtidigt som du njuter av varje tugga av våra läckra skorpor.

Läs mer om vår passion för hållbarhet här!

En del av Bageri Gruppen AB

Blekinge Skorpan är en del av Bageri Gruppen AB. Tillsammans delar vi en passion för att leverera högkvalitativa produkter och erbjuda enastående smakupplevelser till våra kunder. Med fokus på innovation och tradition arbetar vi tillsammans för att fortsätta vara en pålitlig partner inom bageribranschen. Läs mer på Bageri Gruppens hemsida!